در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
سلام

من 18سالمه و دارای مدرک کامپیوتر هستم  وبصورت خصوصی در منازل ومحل کار افراد تدریس می کنم .ودرآمد زیادی ندارم  آیا می توانم تقاضای بیمه تامین اجتماعی برای سنوات و بازنشستگی کنم؟ چه نوع بیمه را می توانم ثبت نام کنم ؟ ماهیانه چقدر باید بپردازم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

از اینکه با این سن وسال از الان بفکر بیمه هستی بینهایت بهت تبریک میگم.

اول باید ازت بپرسم از بیمه ات چی میخوای؟

بازنشستگی و حقوق خوب‌؟

درمان خوب؟

امکانات خوب؟

چه چیزی مورد نیاز و توجه شماست؟

بیمه تامین اجتماعی شرایط خاص خودشو داره.

اگه شما جایی شاغل باشی،حق بیمه رو کترفرما با لیست بیمه به تامین اجتماعی ارسال می کنه که مبنای پایه اون امسال ۲۴۳،۰۰۰ تومنه.

۲۳٪  از این حق بیمه رو کارفرمای شما می پردازه و ۷٪ از حقوق خود پرسنل کسر و بحساب تامین اجتماعی واریز میشه.

این میشه شرایط بیمه کارگری که بازا هر سال کار در آخر قرارداد یک روز حقوق دریافت میکنی.

یعنی با پرداخت ۳۰ سال حق بیمه،معادل با ۳۰ روز حقوق می گیری که امسال با مازاد دریافتی هاش ۹۵۰،۰۰۰ تومنه!!!

ضمنا سوابق تامین اجتماعی قابلیت بازخرید نداره،یعنی اگه شماذبفرض ۱۰ سال سابقه تامین اجتماعی داشته باشی،نمیتونی بری تامین اجتماعی بگی این ۱۰ سال سابقه منو پس بگیر و پولهایی که تو این ۱۰ سال دادمو بهم برگردون!!!

بیمه ای داریم بنام خویش فرما که باید برای شروع این بیمه،مدتی سابقه داشته باشی تا بتونی خودت،حق بیمه برای خودت واریز کنی که الان مبلغ این حق بیمه ماهانه ۲۱۱،۱۶۶ تومنه.

ضمنا بعضی از کارها سختی کار داره که شرایط و قوانین مربوط به خودش رو داره.

بیمه ای هم هست به اسم بیمه عمر که شرایط خودش رو داره.

وام،بازنشستگی،ازکارافتادگی،امراض خاص،بازخرید و .... تنها بخشی از مزایای این بیمه نامه منحصر بفرده.

فکراتو بکن،اگه تمایل داشتی با من تماس بگیر تا بیشتر راهنماییت کنم.