در سایر توسط (110 امتیاز)
با سلام.درآمد من از کانال تلگرامی هستش ، آیا بیمه ایی برای مشاغل مجازی وجود دارد تا از هر خطر احتمالی مجازی شغل من را بیمه کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایطی که عنوان کردین شما یا باید بیمه تامین اجتماعی رو بصورت خویش فرما شروع کنین که حق بیمه ماهانه اش در حال حاضر ۲۱۱،۱۶۶ تومنه .

بیمه بیکاری و غرامت و دستمزد ایام بیماری رو شامل نمیشه.

و یا بیمه عمر با حق بیمه سالانه ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال رو ثبت نام و خریداری نمایید.

در هر دو صورت هر دوی این بیمه ها بهمراه بیمه تکمیلی درمان مکمل یکدیگر هستن و هیچکدام ربطی به دیگری نداره.

در صورت داشتن توانایی مالی پیشنهاد بنده بعنوان یک کارشناس صنعت بیمه ،داشت هر سه این موارد،یعنی بیمه تامین اجتماعی،بیمه عمر و تامین آتیه و بیمه تکمیلی درمان هست.

اگر بودجه شما اجازه خریداری هر سه مورد رو به شما میده،بغیر از تامین اجتماعی که کارهای ثبت نامش رو خودتون ،شخصا باید انجام بدین،من برای ۲ مورد بعدی یعنی بیمه عمر و درمان تکمیلی در خدمتتون هستم.

ایام بکام.