در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
با سلام

 بنده حدود 14 روز از سال های پیش مرخصی طلبکار هستم و حقوق امسال بنده روزانه 40000 تومان هست با توجه به اینکه بنده م جز نیروهای تعدیل شده هستم از اول مهرماه مرخصی ها رو چطوری حساب باید بکنند ؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مرخصی استحقاقی شما در سال جدید 13 روز می باشد که البته در صورت عدم استفاده فقط می توانید 9 روز آن را از کارفرما دریافت کنید. مگر اینکه کارفرما بخواهد کل 13 روز را پرداخت کند.