در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
بند الف و ب ماده 3 قانون تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

ماده ۳ قانون تامین اجتماعی موضوع این قانون شامل موارد زیر می‌ باشد:

حوادث و بیماری‌ها

بارداری

غرامت دستمزد

از کارافتادگی

بازنشستگی

مرگ

مقرری بیمه بیکاری

تبصره ۱ : مشمولین این قانون از کمک‌ های ازدواج و عائله‌مندی طبق مقررات مربوط برخوردار خواهند شد.

تبصره ۲ : ملاک تشخیص سن برای برخورداری از مزایای قانون تامین اجتماعی شناسنامه‌ای است که در بدو بیمه شدن به سازمان بیمه تامین اجتماعی ارائه شده یا می‌شود و هرگونه تغییراتی که پس از آن در شناسنامه به عمل آید برای سازمان یاد شده معتبر نخواهد بود. افراد تحت تکفل بیمه شده نیز مشمول این حکم خواهند بود.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی