دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

دوستان و اساتید بیمه لطفا این بند آیین نامه 54 بیمه مرکزی را توضیح دهید : 9- شرکت بیمه مجاز به اعطای اجازه صدور بیمه نامه به نمایندگان فروش نمی باشد.

سپاس
3 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

بله نمايندگان فروش ايين نامه ٥٤ و يا همان نمايندگان فروش بيمه هاي زندگي مجاز به صدور نميباشند و نيز ٧٠٪‏ كارمزد نمايندگان جنرال به آنها تعلق خواهد گرفت. ضمنا اجباري به داشتن دفتر ندارند.

پايدار باشيد