در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (400 امتیاز)
سلام
حوزه فعالیت ائین نامه 54 کدام یک از بیمه های عمر است؟ به طور مثال عمر زمانی و مانده بدهکار هم شامل میشه؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.

ایین نامه 54 برای جذب نمایندگان فروش بیمه های عمر و زندگی می باشد که کل روند احراز هویت و کارمزد بیمه نامه ها در آن تعریف شده است. لذا بیمه نامه های عمر مانده بدهکار و عمر زمانی زیر مجموعه بیمه های اشخاص می باشد که نمایندگان جنرال حق فروش آن را دارند.