در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (270 امتیاز)
سلام.

آیین نامه 54 بیمه مرکزی ماده 4.

این آیین نامه که گفته کارمزد نمایندگان فروش  نباید بیشتر از 70 درصد نماینده باشه

در مورد بیمه عمر که 70درصد کل کارمزد رو به نماینده میدن> با این آیین نامه چند درصد از 70 درصد کل کارمزد به نماینده فروش میدن؟

یعنی 70 درصد 70 درصد کل ؟؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در آیین نامه تصریح شده به نماینده بیمه عمر 70 درصد کارمزد نماینده حقیقی باید داده شود اما برخی شرکتهای بیمه به راحتی آیین نامه را دور زده و صددرصد کارمزد می دهند