در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (400 امتیاز)
نمایش از نو توسط

باسلام و احترام؛

یکی از کارگران این شرکت (که فاقد طرح طبقه بندی مشاغل است) بعلت یکسان نمودن پایه حقوق ها کارفرما مایل است حقوق پایه بیمه ای را کمتر از میزان مصوب افزایش دهد و پایه حقوق مصوب سال 96 برای بیمه وی رد شود (این موضوع مورد تایید کارگر نیز میباشد) و افزایش حقوق بیشتر خارج از لیست برای وی منظور خواهد شد.

آیا این موضوع کارفرما را دچار جریمه میکند یا خیر؟

پایه حقوق روزانه وی در سال 95: 290.000 ریال

پایه حقوق روزانه وی در سال96 (مدّ نظر کارفرما): 309.977 ریال

با تشکر فراوان

2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هرچند که این توافقات خلاف قانون است.حتی ممکن است در آینده به هر علتی توسط شخص کارگر مورد اعتراض قرار گیرد.وبرای کارفرما ایجاد هزینه وجریمه نماید.