در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (180 امتیاز)
با سلام بنده 2 ماه سابقه بیمه نانوایی دارم و لیست بیمه من رد شده و ترک کار کردم  اما در این دوماه بازرس نیامده و یک بارم که اومده من نبودم ایا این موضوع با عث باطل شدن این دوماه میشود؟

آیا میتوانم با همان شماره بیمه خودم را بیمهخ خویش فرما کنم و نزارم بیمم قطع بشه با توجه به این که دو روزه ترک کار خوردم
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
باسلام
با اعلام ترک کار در کارگاه، شمامیتوانید مجددا با انعقاد قرارداد بیمه اختیاری اقدام نمایید.