در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

من دو ماه از یک شرکت بیمه دارم و سه سال و هشت ماه هم از شرکت دیگری بیمه پرداخت شده است طبق تصمیماتی که مدیران شرکت گرفته اند از آخر سال 95 یعنی حدود 20 روز دیگر من بیکار می شوم

من لیسانس کامپیوتر هستم و برنامه نویسی اندروید و شبکه بلد هستم

1- آیا من خودم می توانم بیمه خویش فرما واریز کنم؟

2- در صورت امکان برنامه نویسی در چه زیر گروهی قرار میگیره؟

3- اینکه خودم رو بیمه کنم بهتر هست یا اینکه از بیمه بیکاری استفاده کنم در کنار اون خودم هم به برنامه نویسی ادامه بدم؟

4- با اینکه از الان میدونم بیکار می شوم امکان داره زودتر اقدام بکنم به بیمه بیکاری چون ایام عید به تعطیلات نخوره؟

5- من از شعبه 29 تهران بیمه هستم و دفتر اصلی شرکت در تهران و در شهرستان ها نیز شعبه دارد من در شهرستان کار می کنم برای اقدام به بیمه بیکاری باید به شعبه تهران مراجعه کنم یا از طریق شعبات دیگر در شهرستان خودم نیز می توانم اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه پس از بیکار شدن مجددا شاغل شدید ،نیازی به استفاده از بیمه بیکاری نیست.ولی درغیر اینصورت بهتر است از بیمه بیکاری استفاده نمایید.
زمان مراجعه پس از اخراج از سوی کارفرما میباشد.ومکان آن نیزاداره کار محل انجام کار شما میباشد.