در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام برای ثبت نام در بیمه خویش فرما باید به کجا مراجعه کرد آیا سایتی وجود داره برا ثبت نام ؟ممنون
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه خویش فرما دارای انواع مختلفی می باشد مانند بیمه اختیاری، بیمه مشاغل آزاد، بیمه کارگران ساختمانی ، بیمه قالی بافان و...

در حال حاضر برای ثبت نام اولیه در بیمه کارگران ساختمانی سایت وجود دارد

در مابقی باید به صورت حضوری به شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

سایت ثبت نام بیمه کارگران ساختمانیhttp://www.samanehrefah.ir/sara/Info1.html

 لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی