در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اینجانب دارای 9 سال سابقه بیمه در شرکت آتیه سازان می باشم.

در حال حاضر شاغل نیستم و می خواهم به صورت خویش فرما در بیمه تامین اجتماعی سابقه خود را ادامه دهم.

امکان پذیر می باشد؟ چه مدارکی نیاز دارد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بلی میتوانید با در دست داشتن شماره بیمه مندرج در دفترچه بیمه خود به نزدیکترین شعبه محل سکونت خود مراجعه و باتوجه به توانایی مالی و نیاز بیمه ای خود از بیم طرح های بیمه ای یکی را انتخاب نمایید ضمن اینکه میتوانید خدمت سربازی خود را نیز جزو سوابق خود بیاورید