در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
سلام در پرونده پنج نفر هستیم دونفر فوت شوده و من به حکمه قانون پزشکی اعتراظ کردم و دادگاه فرستاد مشهد  قانون پزشکی  ولی دادگاه عجله داشت سری پرونده را بسته بدونه اتلاع من و حکمی که اعتراظ کردم فرستاده بیمه مشهد ارزش حکم من ۳۰ ملیون است در حساب دادگاه کفتم چرا عجله  کردی میگه فوتی داره دیه فوتی میره بالا مشکل میشه ومن گفتم پرونده در مشهد درهاله برسی میگه اونم بیاد به بیمه دیگه میفرستیم حکم بیاد هرچه زیاد باشد از ساله۹۶ حساب میشه و دوتا بیمه هست ۵۰  ۵۰ است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر باید مهلت درمان شما شود و پزشکی قانونی نهایی شود که دادگاه حکم صادر کند و بیمه گر برای اینکه دیه دو متوفی زیاد نشود میتواند بدون حکم دادگاه پول رو به حساب وارثین واریز کند