در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
سلام علیکم. بنده با یک موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر شناخته شدم طرف هم نامه پزشکی قانونی گرفته.

در بیمه تشکیل پرونده دادم. و حالا بیمه ام را در یک شرکت دیگه تمدید کردم سوال بنده اینه اگر رای دادگاه به سال آینده موکول شود نرخ دیه را بر اساس سال آینده محاسبه میکنند؟ آیا بنده باید مبلغی از جیب بدهم؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله طبق قانون دیه یوم الادا هستش و باید به روز پرداخت بشه ولی ماب التفاوت ناشی از افزایش نرخ دیه طبق قانون جدید متوجه به شما نخواهد بود و از طریق صندوق پرداخت خواهد شد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات