در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
نامه پزشک قانونی من خیلی از صدمات رو ننوشته
مثلا از 24 مورد حارصه فقط 4 مورد رو نوشته و یا شکستگی دندان و گوش رو ننوشته!!
بعضی از صدمات هم درصد دیه نزده فقط نوشته مشمول دیه مقدر می باشد.
انتهای نامه هم جمله
سایر صدمات مشمول دیه مقدر است
نوشته شده.
خواستم ببینم چرا بعضی صدمات رو ننوشتن و منظور از جمله انتهای نامه چیه؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

پزشکی قانونی فقط درصد های ارش را خواهد نوشت و برای جراحاتی که دارای دیه مشخص و مقدر در قانون مجازات اسلامی می باشند فقط جمله دارای دیه میدر را خواهند نوشت که قاضی از روی قانون مجازات اسلامی درصد مشخص را قید خواهد کرد و احتمالا برای شما حارصه اولیه رو در معاینه اولیه نوشته است و درصورتی که ننوشته باشند  می توانید اعتراض بزنید به رای  پزشک قانونی