در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام.من یک خسارت دیده یا ضرر دیده هستم با یک ماشینی به من زد ود دادگاه سال 92اعلام کرد کرد چهار میلیون میشه اما شرکت بیمه ور شکست شد الان که سال 95 بعد سه سال بیمه به من همون چهار ملیون را میده یا باید طبق اینکه دیه گران شده بیمه مبلغ اضافه تری بده .ممنونم هر چه سریع جواب بدین
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام
شما می تونستین از خود راننده مقصر خسارات خود.را دریافت کنید و طبق ماوه۵۲۲ قانون مدنی خسارات باید طبق شاخص های بانک مرکزی به شما ب روز پرداخت شود