در پرداخت حق بیمه توسط
چگونه فیش حق بیمه ی کارگران ساختمانی را دریافت و پرداخت کنیم
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام برای پرداخت حق بیمه می تونید از طریق شعبه اقدام نمایید و فیش حق بیمه را دریافت کنید یا از طریق اینترنت این فیش حق بیمه را تهیه نمایید

آموزش دریافت فیش و برگ پرداخت حق بیمه

برای پرداخت نیز می توانید از طریق های زیر حق بیمه خود را پرداخت نمایید

آموزش گام به گام پرداخت فیش حق بیمه تامین اجتماعی از طریق دستگاه عابر بانک

آموزش کامل مراحل پرداخت فیش حق بیمه از طریق USSD  تلفن همراه

پرداخت فیش حق بیمه از طریق اینترنت