در پرداخت حق بیمه توسط
سلام .وقت بخیر
فیش حق بیمه رانندگان از طریق نرم افزار رفاه پرداخت باتلفن همراه پرداخت نمودم  ونتیجه پرداخت رادریافت کردم ولی بعلت بیتوجهی نتوانستم شماره پیگیری ان را قید کنم .بیزحمت مرا راهنمایی بکنید که چگونه شماره پیگیری ان را مجددا دریافت بنمایم .درضمن باپشتیبانی همان نرم افزار تماس گرفتم ولی متاسفانه همکاری نکردن وگفتن که مجددا اعلام نمیکنیم
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام می توانید از طریق بانک اقدام نمایید و درخواست دریافت شماره پیگیری را نمایید