در پرداخت حق بیمه توسط
سلام  من همسرم نقاش ساختمان هست و توسط فنی حرفه ای مدرک دریافت کرده و بیمه شد به دلایلی ما مجبور به اثاث کشی به شهرستان شدیم نتوانست بیمه را پرداخت کند الان تکلیف بیمه ما چه میشود حدود یکسال تاخیر پرداخت داریم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید به نزدیک ترین شعبه شهر جدید مراجعه ودر صورت داشتن مهلت ثبت نام ثبت نام کرده وطبق ادرس جدید ادامه دهید ویا اینکه ازنزدیکترین شعبه تقاضای درخواست سابقه کرده ودو شعبه باهم مکاتبه وسوابق کاری شما را از شعبه جدید با نایید شعبه قبلی ادامه دهید...ایمانی