در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
ایا کارگران ساختمانی که حق بیمه تامین اجتمایی پرداخت میکنن خودبخود بیمه تکمیلی میشوند ومیتوانن از مزایای ان استفاده کنن
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر برای استفاه از بیمه تکمیلی باید حق بیمه جداگانه و قرارداد بیمه ای جداگانه با یکی از شرکت های بیمه فعال در زمینه بیمه تکمیلی منعقد نمایید

تامین اجتماعی به عنوان بیمه گر پایه درمانی شما می باشد

برای استفاده از بیمه تکمیلی می تونید به خانه کارگر استان خود مراجعه نمایید

اطلاعات تکمیلی در‌:

بیمه تکمیلی خانه کارگر که برای کارگران است با چه شرکتی است و چه شرایطی دارد ؟

بیمه درمان تکمیلی انفرادی