در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام ، یکی از سهامداران ،در لیست بیمه شرکت برایش بیمه رد میشده ،حالا متوجه شدیم که سهامدار نمیتواند در لیست باشد ، دراینصورت برای ایشان باید بیمه کارفرمایی یا مشاغل آزاد رد شود ، به نظر شما کدام یک ازاین موارد بهتراست استفاده شود ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بیمه کارفرمایی همان مشاغل آزاد میباشد فقط نرخ آنها متفاوت است 12و14و18درصد انتخاب با شماست