در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
من سابقه بيمه دارم ميخواهم از بيمه بيكاري استفاده كنم .

اما چون روزهاي كاركرد 15روز رد ميشده است.متاسفه تازه  بعد 2سال روز ها كار به 365ميرسد ميتوانم استفاده كنم.

اما سوالم اينجاست كه اگه روزهاي كاري قبل از يك سال شدن سابقه همان 15روز باشد شامل بيكاري استفاده كنم .????

ايا 15روز باشد ميزان حقوقم بيكاري با كسي كه 30روز رد ميشود كمتر است???جايي شنيدم قبل از ترك كار بايد به اندازه 5ماه 30 روز رد شود
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

بله امکان دریافت بیکاری وجود دارد ( البته نوع شغل و نوع قرارداد و ماهیت کارگاه مد نظر قرار می گیرد)

میزان حقوق شما فرقی نداشته و مدت زمان آن ممکن است کم باشد

جايي شنيدم قبل از ترك كار بايد به اندازه 5ماه 30 روز رد شود (     چنین چیزی صحت ندارد  )