در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام اینجانب مدت چهارماه هست در یک شرکت خدمات نظافتی با بیمه از روز اول کار میکنم و قبل از این هم هشت ماه سابقه پرداخت حق بیمه از هتل دارم در کار فعلیم هم بدون قرارداد کار میکنم کارفرما گفته تا عید نوروز قرارداد نمیبندم و تو عید با بعضیا تسویه حساب میکنم میگم نیان و اونایی که موندن رو قرارداد میبندم حالا سوالم اینه که اگر این کارفرما تو عید با من تسویه حساب کامل کنه و عیدی و سنوات و همه رو بده و بندازه بیرون میتونم برم تقاضای بیمه بیکاری کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در کارگاه فعلی حداقل 6 ماه دارای پرداخت حق بیمه می باشید به شرط تسویه نکردن مطالبات می توانید با ثبت دادخواست نسبت به برقراری بیمه بیکاری خود اقدام نمائید.