در بیمه بیکاری توسط
باسلام

بنده در تاريخ ٢٩/٩/٩٥ از كار بيكارشده ام وتا كنون بيمه بيكاري دريافت نكرده ام باتوجه به سوابق بيمه اينجانب ١٢ ماه مقرري براي بنده موافقت شد حال تاريخ پرداخت اولين مقرري بنده كه از تاريخ بيكاري تاكنون حدود سه ماه گذشته است به ٢٩ اسفند ٩٥ رسيده است واين روز تعطيل ميباشد اين مقرري چگونه پرداخت ميشود

باتشكر
توسط (110 امتیاز)

سلام بنده هم دقیقا این سوال را دارم با توجه به اینکه الان سه ماه از تاریخ بیکاری میگذرد هنوز حقوقی واریز نشده وبه تامین اجتماعی اصفهان مراجعه کردم که گفتند ما حواله زدیم برای تهران تا واریز کنند و دیگر دست تهران است که چه زمانی واریز شود؟ از چه طریقی باید پیگیر شویم. با تشکر

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه تا این تاریخی که 1/22میباشد دریافت نکرده اید حتما جزو اعتبارات این ماه برایتان پرداخت میشود