در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)
سلام.19سال درشرکتی سابقه کاردارم از اونجا اومدم بیرون رفتم شرکت دیگه اونجا4ماه کارکردم بعدتعدیل نیرو داشتن واخراجم کردن ایامیتونم برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟لطفا راهنماییم کنین میتونم بیمه بیکاری بگیرم یانه،چکاری باید انجام بدم تابیمه بیکاری شامل من بشه.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
به اداره کار مراجعه و درخواست بیکاری بدین ، درخواست شما در کمیته مشترک اداره کار و تامین اجتماعی بررسی می شه

که بسته به نوع کار نوع شغل و ماهیتش ، نوع قرارداد   می تونه متفاوت باشه