در بیمه بیکاری توسط
با سلام . ضمن تشکر از پاسخ دهی شما به سوالات خواهشمندم بنده رو هم راهنمایی کنید .

من در شرکتی از 91.4.10 مشغول به کار هستم در 95.1.22 زایمان کرده و پس از 6 ماه به کار بازگشته و تا این لحظه مشغول به ادامه همکاری با شرکت مربوطه می باشم .در حال حاضر به دلیل مشکلات خانوادگی قادر به ادامه کار نیستم.

می خواستم بدونم شرایط استفاده از بیمه بیکاری بنده با توجه به این که اخراج نشده ام چیست? با تشکر از شما.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام وقتی که اخراج صورت نگرفته وبا میل ورضایت ترک کار میکنید در واقع بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد مگر کارفرما به شما کمک کند وعدم نیاز شما را صادر کند وشما بتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید