در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
میخاستم بدونم اشتغال مجدد من به کار در همان شرکت قبلی برای آنها موجب دردسر یا جریمه ای خواهد شد؟
منظورم برگشت به شرکتی است که به علت تعدیل نیرو در یک سال گذشته باعث برقراری بیمه بیکاری برای من شده بود.
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بیمه بیکاری شما به اتمام رسیده باشد می بایست یکماه نسبت به ایجاد وقفه در واریز مجدد بیمه توسط شرکت مذکور اقدام نموده  و پس از یکماه به شرکت مورد نظر اطلاع دهید تا نسبت به واریز حق بیمه اقدام نماید.