در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام در صورت پرداخت حق بیمه از دو شرکت , در صورت اخراج از یک شرکت ,  آیا باید برای استفاده از بیمه اختیاری از هر دو آنها نامه اخراج و قرارداد ارایه بدهم ؟

در ضمن 28 سال سابقه کار دارم و میخواهم در صورت امکان از بالاترین حقوق بازنشستگی استفاده کنم . مبلغ حق بیمه از شرکت اخراج شده 3800000 تومان میباشد و 1200000 از شرکت دیگر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه شما در نزدیکی بازنشستگی هستید وبیشترین حق بیمه مربوط به شرکتی بوده که اخراج شده اید واینکه شما بخواهید اختیاری رو برقرار کنید امکان ندارد مگر آنکه از آن شرکت هم قطع رابطه کنید تا میانگین هر دو شرکت را طی 360روز گذشته برایتان در نظر بگیرند که متضرر نشوید