در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام پانزده روز حق بیمه بنده توسط کارفرما پرداخت میشود  چون بصورت نصف روز (فقط بعدازظهر) سرکارهستم آیا میتوانم مابقی حق بیمه یعنی پانزده روز بعدی را بصورت اختیاری پرداخت نمایم
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام بله می توانید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و برای الباقی ماه در خواست بیمه اختیاری نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری