در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام و خسته نباشید و تشکر پیشاپیش از راهنمایی
همسر بنده با 23 سال سابقه پرداخت بیمه اجباری تامین اجتماعی در حال حاضر بنا به شرایط خانواده قادر به ادامه کار نیست چند تا سوال پیش میاد اگه لطف کرده و راهنمایی کنین بسیار سپاسگزارم
1- آیا در حال حاضر با 47 سال سن و 23 سال سابقه می تواند درخواست بازنشستگی بکند؟
2- چه فرقی بین بیمه اختیاری و بیمه زنان خانه دار در موضوع سابقه هست با توجه به این که امکان بازگشت به کار بعد از 5 سال فراهم باشد بهترین گزینه ادامه کدام است
3- اگر با انتخاب هرکدام از بیمه اختیاری و یا خانه داری هر زمانی امکان بازگشت به کار مقدور شد می تواند به سیستم بیمه اجباری برگردد یا نه؟
مجدداً با تشکر فراوان
ضمناً بهترین گزینه در حال برای بیمه عمر کودکان کدام است؟

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام۱_خیر چونکه شرایط بازنشستگی را ندارد اما چونکه سن ایشان بالای ۴۲ سال است وبالای بیست سال سابقه دارد چنانچه چند ماه مشغول بکار شود میتواند از بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند۲_اگر شرایط بازگشت بکار را دارید بهتر است به کار برگردید وبعد از چند ماه تقاضای بازنشستگی بدهید