در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (200 امتیاز)
شخصی بیمه اجباری دارد و فعلا حدود یک میلیون و هفتصد حقوق میگیرد درصورت بیکاری ایا میتواند برای بیمه اختیاری حداقل حقوق اداره کار را برای ادامه بیمه با تامین اجتماعی قرارداد ببندد یا باید مبلغ بیشتر از حداقل را اعلام کند؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام ،اگر سابقه قبل از تاریخ درخواست کمتر از ۱۰ سال باشد بین حداقل دستمزد و حداکثر حق انتخاب دارید اما اگر بالای ۱۰ سال سابقه باشد نحوه محاسبه متفاوت می باشد