در مفاصا حساب بیمه توسط (120 امتیاز)

با سلام و تشکر از پاسخ سریع شما

در ادامه جواب حضرتعالی ،  آیا چنانچه پرسنل شکایت نمی کردند  در زمان اخذ  مفاصاحساب قرارداد ، بیمه پرسنل در این سه ماه درست می شد  . در ضمن مگر قانون جریمه دو برار حق بیمه ، مربوط به زمانی نمیباشد که کارفرما کتمان نموده باشد یعنی به عمد یا سهل انگاری  لیست بیمه را رد نکرده باشد . در صورتی که این شرکت لیست بیمه را ارسال نموده ولی بدلیل عدم پرداخت ماه قبل لیست مورد تایید قرار نگرفته است . در ضمن آیا میشود از کارفرمای قرارداد بابت عدم پرداخت لیست بیمه شکایت کرد ؟

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

سلام

متاسفانه در نهایت لیست بیمه تایید نشده و جزو بدهی شما حساب نشده  و کارکنان حکم اداره کار گرفتن و بخاطر همین دوبرابر می شود.

 البته شما لیستهایی که فرمودید رو میتونید با دستور رییس شعبه یا هرمقام بالاتر از اون در سازمان تامین اجتماعی مجوز بگیرید و بعنوان لیست معوق رد کنید که در این صورت دوبرابر نمیشه و جریمش همون دودرصد ماهانه می شود.

در زمان اخذ مفاصا حساب بیمه درست نمیشه چون برای مفاصا حساب شما 2 ماه هم بیمه رد کنید کفایت میکنه

اگر لیستها تایید میشد و جزو بدهی شما قرار میگرفت موقع مفاصا پس از پرداخت بدهی درست میشد.

معمولا اینجور موقع ها باید لیست رو قسط بندی کنید که بتونید ماههای دیگر رو رد کنید