در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام . من به مدت 43 ماه برای یک ارگان دولتی کار کردم و من رو بیمه نکرده.

 الان که شکایت کردم اداره کار زده 3394 ساعت برای این 43 ماه کارکرد داشتم و طبق اشلم ساعتی 8138 تومان است. حالا اداره کار دستگاه دولتی را موظف پرداخت بیمه کرده . میخواستم بدونم جریمش چجوریه واین جریمه به کی پرداخت میشه
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در اداره کار ، طرح پرونده کرده و رابطه کارگری و کارفرمائی را احراز کرده باشند برای شما ماهیانه 79 ساعت کارکرد در نظر گرفته شده است و شما می بایست پس از اخذ اجرائیه و ارائه به تامین اجتماعی مربوطه نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه خود اقدام نمائید.