در سایر توسط
با سلام
پدر من بازنشسته بیمه کارگری میباشد. برادری دارم که 18 ساله است و عقب مانده ذهنی میباشد. آیا میتوانم او را بیمه کنم تا از بیمه بازنشستگی استفاده کند.نوع بیمه باید چه چیزی باشد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

برای سوال شما دو پاسخ وجود دارد

1- در صورتی که می خواهید برادرتان تحت تکفل پدر قرار گرفته و از این طریق دفترچه بیمه دریافت نمایید و.. در ابتدا از پزشک متخصص گواهی از کارافتادگی دریافت کرده و با تکمیل فرم کفالت در شعبه تامین اجتماعی مراحل قانونی کفالت را به انجام برسانید

2 - در صورتی که می خواهید برای برادرتان بیمه رد کرده و سابقه ایجاد نمایید تا بعد از چند سال (شرایط بازنشستگی) حقوق دریافت نماید ، می توانید با مراجعه به شعب تامین اجتماعی و درخواست بیمه مشاغل آزاد با نرخ 12 درصد و پرداخت ماهانه حدود 98 هزار تومان در سال 95 ایشان را بیمه نمایید که در صورت درخواست دفترچه 31 هزار تومان به مبلغ فوق اضافه می گردد