در بیمه روستایی و عشایر توسط
میخوام دقیقا شرایط و خدمات این دونوع بیمه روبدونم
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

سلام بیمه مشاغل آزاد از بیمه های خویش فرمای تامین اجتماعی می باشد و می تواند از مزایای قانونی آن استفاده کند

ولی بیمه روستایی صندوق جداگانه با شرایط جداگانه می باشد

  •  در صندوق بیمه روستاییان و عشایر سه سرویس ارائه می شود اما تامین اجتماعی ۱۸ سرویس به بیمه شدگان خود ارائه می کند به طوری که در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان به هیچ عنوان کارهای درمانی را انجام نمی دهد چرا که فعالیت های درمانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان به سازمان بیمه سلامت واگذار شده است.
  • حق بیمه در بیمه روستاییان و عشایر، ۱۵ درصد سطح درآمد انتخابی بیمه شده است که ۵ درصد آن را بیمه شده پرداخت می کند و ۱۰ درصد آن را دولت تامین می نماید در بیمه مشاغل آزاد بسته به نوع آن حق بیمه پرداختی متفاوت می باشد

اطلاعات بیشتر در :

بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

فرق بیمه روستایی با تامین اجتماعی چیست