در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام
لطفا تفاوت بین بیمه شرکتی و فروشگاهی رو عنوان کنید . همچنین مزایایی که ممکن است در هرکدام موجب این شود که تخفیفی در پرداخت داشته باشد را هم عنوان کنید

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
از نظر اصل حق بیمه فرقی ندارد اگر فروشگاه باشه طبق دستمزد مقطوع مثلا فروشنده یا پادو ویا تحویلدار  دستمزد هرکدام با هم فرق میکند ودیگر مزایا یکی هستش واگر فروشگاه جابجا بشه کد کارگاهی جدید باید اخذ بشه ولی درشرکتهای حقوقی دستمزد براساس حداقل وحداکثر تعیین میشود ودر صورت جابجایی شرکت کد کارگاهی تغییر نمیکند در شرکت باید در موقع اخذ کدکارگاهی تمام مدارک ثبت شرکت باید ارائه بشه  در صورتی که در فروشگاه غقط مجوز کسب نیاز میباشد ونکات ریز دیگری دارد که نیازی به آن نمیباشد....ایمانی