در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا راننده آژانس تاکسی تلفنی بیمه می شوند
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

دو راه دارید که آزانس اسم شما را برای بیمه رد کند یا این که درخواست خویشفرما دهید.

یا برای سابقه از یکی از بیمه های عمر استفاده کنید و برای دفترچه درمان از بیمه سلامت.

هزینه بیمه سلامت در سال 100 هزار تومان می باشد و برای بیمه عمر هم می توانید به صورت ماهانه 100 تومان پرداخت کنید.

بیمه خویشفرما تامین اجتماعی هم بسته به درصدی که استفاده می کیند متفاوت است ولی عرف ان 285 هزار تومان در ماه می باشد.