در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام. آیا رانندگان تاکسی تلفنی که بیمه تامین اجتماعی ندارن بیمه میشن
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

شما با مراجعه به نزدیک ترین شعبه سازمان تامین اجتماعی محل سکونت تان،می توانید با بیمه اختیاری که بهترین آن ماهانه ۲،۱۱۱،۶۶۰ ریال و حداقل آن ماهانه ۱.۳۰۰،۰۰۰ ریال می باشد اقدام نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.