در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام حدودا مدت یکسال میباشد که بیمه رانندگان آژانس که جدیدا درخواست بیمه کرده‌اند قطع شده است آیا برقرار شده است یا خیر؟
توسط
هنوز نیست تا آبان 1395 که رادیو میگفت برقرار نشده
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام
درخصوص رانندگان درون شهری از جمله آژانس ، تاکسیرانی و وانت ، قرار بود دولت 50% مبلغ حق بیمه رانندگان را از محل هدفمندی یارانه ها پرداخت کند و نیز 50% دیگر را خود راننده پرداخت کند که ظاهرا" پرداخت سهم دولت به سازمان تامین اجتماعی در این خصوص محقق نگردیده است .

درصورت تخصیص اعتبار و تصویب مجدد ، مراتب اعلام عمومی خواهد شد.