در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
من بیمه تاکسیرانی هستم می خواستم به علت مشکلات مالی  می خواهم تا کسی را بفروشم  چگونه بیمه آژانس یا حمل نقل درون شهری شوم میخواهم بیمه ام قطع نشود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما هر نوع بیمه رانندگی بخواهید برقرار نمایید باید به اتحادیه همان شغل مراجعه کنید ودر سایت آن شغل ثبت نام کنید واز طریق آن اتحادیه روال اداری رو طی کنید