در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام ..باعنایت به ماده72قانون آیین دادرسی کار مبنی برآنکه سازش باید بارعایت قوانین آمره باشدونظربه اینکه درقانون کار مقررات راجع به پرداخت دستمزده درزمره قواعده آمره محسوب میشود آیاسازش فی مابین کارفرماوکارگردرمراجع حال اختلاف دائربر دریافت مبلغی کمتراز مبغ دستمزدواقعی وی که دداردردرخواست اولیه تدقدیم اداره کارشده  وجاهت قانونی  داردیاخیر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه منظور شما از دستمزد واقعی ،حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار میباشد ؛این توافق قانونی نیست.ولی چنانچه دستمزد واقعی بیشتر از حداقل قانون کار باشد:به شرط پذیرش وقبول از سوی کارگر منع قانونی نداشته واین توافق قانونی است.