در بازنشستگی و مستمری توسط (180 امتیاز)
با سلام بنده مرغدار هستم از مرغداری خودم بیمه رد می کنم به عنوان کارگر برای اینکه بتونم با حداکثر حقوق بازنشته بشم از چند سال آخر باید حداکثر حقوق رو رد کنم و حداکثر حقوقی رو که می تونم رد کنم چقدره با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما اگر حق بیمه واریزیتان رشد صعودی داشته باشد یعنی از مبلغ 1500به 30000000افزایش پیدا کند رشد صعودی داشته یعنی غیر متعارف میباشد وتامین اجتماعی مبنای 5سال را میانگین قرار میدهد اما باتصویب قانون جدید اگر رشد شما هم غیرمتعارف باشد میانگین دو سال محاسبه میشود ولی ضرری که به سازمان بابت حقوق به شما وارد میشود از کارفرما وصول میشود