در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با عرض سلام و خسته نباشید.
خدمت شما وتشکر وسپاس فراوان که جواب سوالات قشر کارگر رو میدید.
واالله عرض کنم بنده از سال 1378 تا سال 1389
دریک شرکت مشغول به کار بودم .که شرکت تاسیساتی بود و نگهداری موتورخانه و سیستم های تهویه .اداره جات مختلفی رو به عنوان پیمانکار انجام میدادند. مدیران شرکت  3 نفر مهندس بودند که دوست صمیمی بودن با هم. که یکی از آنها یه
آشنایی دوری با بنده داشتن.

سال 1389 نتونستن شراکت رو ادامه بدهند و کلا از همدیگر جدا شدند وهمینجوری شرکت رو بدون اینکه
انحلال یا کاری بکنند .رها کردن یعنی قهر ودعوا کردن.تازه شنیدم که امسال یکیشون میخواد بگیره از دوتا نفر دیگه.

حالا من هیچ سنواتی دریافت نکردم بابت 10 سال ونیم که کار کردم. عیدی سال 1389 رو ندادن. برج 9 اون سال فقط گفتند به من که توانایی حقوق دادن ندارن . من هم شکایتی نکردم فقط به خاطر یکی این دل ساده خودم یکی هم اون آشنایی دور.

مشکل اینجاست که بابت 120 ماه بیمه که از من هر ماه حق بیمه کسر میکردن . من پرینت گرفتم میبینم
68 ماه بیمه اصلا رد نشده وسابقه برام لحاظ نگردیده.
خوب سنوات شاید مشخص باشه .
ولی نمیدونم بیمه هام رو چیکار میشه کرد
اصلا میشه شکایت کنم و تاثیری داره برام
اینها زنگ زدن .که در ماه اینده . بیا سنوات
بگیر و امضا کن که حق وحقوق ات رو کامل گرفتی.

من سه تا فرزند دارم ودر بدترین شرایط دارم زندگیم رو میبرم جلو.
تکنسین تاسیسات بودم واسه اینها .من درس تاسیسات نخوندم ولی اندازه 4 تا مهندس تجربه
دارم. من با جون ودل وزحمت 11 سال برای اینها کار کردم.

چیکار کنم . شما وقتتون هم من گرفتم. از شما خواهش دارم یه کوچولو برام توضیح بدید .خودم
وبچه هام دعاتون میکنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به اداره کار نسبت به مطالبات خود میتوانید اقدام نمایید درخواست مطالبات شامل مرور زمان نمیگردد