در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام - پدرو مادرم تا به حال تحت بیمه برادر بزرگم بوده اند ولی چون برادرم بازنشسته شده بیمه تکمیلی کمتری برای پدر و مادرم تعلق می گیرد. حال من می خواهم تکفل پدر و مادرم را به عهده بگیرم تا از طریق خودم برایشان دفترچه بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی بگیرم. آیا این تغییر کفالت مشکلی ندارد؟ لازم به ذکر است که پدرم از طریق بیمه خویش فرما بازنشسته شده و حقوقی نیز می گیرد
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
با سلام

بله شما می‌توانید همزمان پدرو مادرتان را تحت بیمه تکمیلی خودتان و برادرتان نمایید همچنین می‌توانید با کنسل کردن بیمه تکمیلی از طرف برادرتان ،خودتان والدین را بیمه تکمیلی نمایید.