در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
از سال 90 برای من توسط کارفرما بیمه رد شده و من همون سال دفترچه گرفتم ولی به علت اینکه نیازی پیش نیومد دفترچه درمانی رو تمدید نکردم.آیا مشکلی برای من پیش میاد اگه الان بخوام برم تمدید کنمش؟(یا به طور کلی این اگه دفترچه بیمه تامین اجتماعی  رو تمدید نکنم مشکلی پیش خواهد آمد)
با سپاس
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

مشکلی وجود نخواهد داشت

ولی سعی کنید حتما به قسمت سوابق در سایت تامین اجتماعی مراجعه واز واریز کارکرد اطمینان حاصل نمایید