در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام

مادر نوزادی چند روزه هستم. من و همسرم هر دو بیمه تامین اجتماعی هستیم.

همسرم کارمند بخش خصوصی است و کارمند دولت یا سازمان خاصی نیست. بیمه تکمیلی محل کار من به شرط اینکه دفترچه بیمه فرزندم به نام خودم باشد، هزینه مناسبی دارد. در حالی که بیمه همسرم این طور نیست.

سوالم این است که با توجه به اینکه همسرم بیمه تامین اجتماعی است، قانوناً می توانم دفترچه بیمه فرزندم را به نام خودم بگیرم؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
میتوانید فرزند خود را بیمه تکمیلی خودتان قرار داده اما دفترچه تامین اجتماعی از طریق همسرتان دریافت گردد تحت پوشش بودن فرزند در بیمه تکمیلی خودتان مغایرتی با بیمه شدن نوزاد توسط پدر ندارد نگران نباشید