در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام
بنده اقدام کردم برای گرفتن دفترچه سلامت ازم پرسید دفترچه تامین اجتماعی داری ؟
گفتم :بله
گفت برو باطل کن بیا ، رفتم باطل کردم و اومدم.
گفتند باید چند روز صبر کنی تا اعمال بشه.
بعد از 20 روز مجددا که مراجعه کردم میگه باز هم نمیشه چون خورده( همپوشانی با تامین اجتماعی.)
میگم خب حالا باید چیکار کنم میگه کاری نمیشه کرد باید صبر کنید.
حالا برای بستری به بیمه احتیاج دارم که از تامین اجتماعی رونده شده ام و سلامت هم میگه نمیشه .
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
مجددا به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و ابطال قطعی دفترچه در سیستم را جویا شوید