در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

بنده يك شركت فعال در زمينه ترجمه دارم. ما تعداد قابل توجهى مترجم داريم كه از طريق اينترنت با ما همكارى مى كنند. سوال بنده اين است كه بر اساس قانون كار و تامين اجتماعى آيا اين افراد بايد بيمه شوند و يا اينكه بايد حدود ١٧ درصد از آنها كسر گردد. البته اين درصد زياد است و زير بار آن نمى روند.

ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه رابطه شما با مترجم مشمول مواد 2و3قانون کار میباشد،به نسبت کارکرد حق بیمه وسایر مزایا به شما تعلق میگیرد.وچنانچه رابطه کارگری وکارفرمایی ندارید،با انعقاد قراردادهای مناسب وضعیت طرفین را مشخص نمایید.