در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام من یک شرکت فنی مهندسی( طراحی شناور ) دارم که بنده بعنوان پیمانکار و یک نفر خانم بعنوان کارگر (مهندس)مشغول بکار هستیم با توجه به اینکه بنده بیشتر وقتها در خارج از دفتر میباشم (رفتن روی شناور در جاهای مختلف جهت نقشه برداری)و همکارم که خانم هست تنها در دفتر باقی میماند و این امر موجب وحشت و ترس  همکارم  شده بود تصمیم گرفتم که یک اتاق بطور جداگانه که درب ان رو  به حیاط خانه مسکونی  خودم را بعنوان دفتر بگذارم که بشه راحت در ان کار کند ایا جهت رفاه کارگر خودم این امکان هست یا نه واز نظر قوانین بیمه ای امکانش هست
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
محل کار از نظر تامین اجتماعی اهمیت موضوعی ندارد ولی باید در زمان بازرسی فرد در محل مورد نظر حضور داشته باشدتا لیست ارسالی به تایید شعبه تامین اجتماعی برسد