در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خانواده 4 نفره هستیم فقط بیمه عمردارم (بیمه ایران) معافیت دارم شغلم پوشاک بچه گانه هست راهنمایی کنید کدام گزینه های بیمه تامین اجتماعی بشم (اختیاری؛مشاغل آزاد ؛بیکاری یا .........) کدام مزایای بهتر داره
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام داشتن بیمه عمر منافاتی با داشتن بیمه تامین اجتماعی ندارد

شما می توانید در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید از بیمه اختیاری یا بیمه مشاغل آزاد استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر می تونید به مقاله زیر مراجعه نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری